Blog

blog

Blog o nožích, kde naleznete kategorie příspěvků, rady a tipy na výběr nebo použití nožů jak v běžném životě, tak pro profesionály.

Poslední příspěvky na blogu s tématem Kuchyňské nože

  • tradice výroby kuchyňských nožů
    Jsou lepší tradičně a ručně vyrobené kuchyňské nože nebo se jedná o spotřební materiál dnešní doby a za rok, dva, nůž prostě vyměníme? Osobní dotek a řemeslná zručnost tradičních kovářů je nenahraditelná. Průmyslově vyráběné nože postrádají jedinečnost a duši, kterou měly ručně kované nože. Mnoho lidí stále oceňuje hodnotu a krásu ručně vyrobených nožů a… Více informací: tradice výroby kuchyňských nožů
  • Nejvhodnější kuchyňské nože na maso
    Vyberte správný nůž pro bourání, porcování nebo filetování masa. Ušetříte si námahu a dosáhnete lepších výsledků. Každý druh masa má své specifické vlastnosti a vyžaduje odlišný přístup při zpracování. Pro dosažení nejlepších výsledků je důležité zvolit správný typ nože, který vyhovuje danému druhu masa a způsobu jeho úpravy. Různé druhy masa a jejich zpracování Při… Více informací: Nejvhodnější kuchyňské nože na maso
  • Japonské vs. německé kuchyňské nože
    Které nože ze světové špičky japonských nebo německých kuchyňských nožů jsou pro vás vhodnější? Potřebujete větší univerzálnost nožů a delší výdrž s méně péčí, nebo vyšší specializaci a ostrost a precizní práci? Porovnejte si výhody a nevýhody obou nožířských škol a vyberte si co je pro vás vhodnější. japonské nože nebo německé. Přednosti Německých kuchyňských… Více informací: Japonské vs. německé kuchyňské nože

Poslední příspěvky s tématem Péče o kuchyňské nože

Poslední příspěvky s tématem Materiály nožů